Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde kağıt para görmek

Rüyada cebinde kağıt para görmek

Rüyada cebinde kağıt para görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde kağıt para gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Rüyada cebinden kağıt para çıkarmak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada cebinde kağıt para görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına işarettir.

Rüyada cebinde kağıt para bulmak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada cebine kağıt para koymak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada para alıp cebine koymak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, işlerin rayından çıkacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün cebinden para almak makamının sarsılmayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada cebinden para çıkarmak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yüzün güleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments