Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada panayıra gitmek

Rüyada panayıra gitmek

Rüyada panayıra gitmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına inanılır.

Rüyada panayıra gitmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir şekilde yanlış kişilerle, yanlış projelerle veya yanlış aktivitelerle zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada panayıra gitmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada panayır görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanın evine gitmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorganı alıp gitmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada suya kapılıp gitmek başının derde gireceğine, ün sahibi olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada atla savaşa gitmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekneyle gitmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada venedikue gitmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments