Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada panayır görmek

Rüyada panayır görmek

Rüyada panayır görmek günahların af olacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada panayır gördüyseniz:

  • Ya da gerçekler olan bitenden çok farklı olabilir.

Rüyada panayıra gitmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada panayır görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments