Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pamuk üstünde yürümek

Rüyada pamuk üstünde yürümek

Rüyada pamuk üstünde yürümek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada pamuk üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Şaka derken başınıza iş açacaksınız.

Rüyada pamuk üstünde yürümek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada karın üstünde yürümek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, adeta havalara uçacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işaret eder.

Rüyada nehrin üstünde yürümek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulur.

Rüyada kar üstünde yalın ayak yürümek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sağlığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerinin üstünde yürümek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odun üstünde yürümek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada bulut üstünde yürümek mutlu ve huzurlu biri olacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına tabir olunur.

Rüyada toprak üstünde yürümek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments