Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı çanta görmek

Rüyada pahalı çanta görmek

Rüyada pahalı çanta görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, rahat bir hayata adım atacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine rivayet eder.

Rüyada pahalı çanta gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada pahalı çanta görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı çanta almak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pahalı yüzük görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, hayalkırıklığı duyacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı balık görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada pahalı gelinlik görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine delalet eder.

Rüyada pahalı hediye almak kalabalıktan uzak olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine rivayet eder.

Rüyada pahalı bir şey görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pahalı eşya görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments