Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı ekmek görmek

Rüyada pahalı ekmek görmek

Rüyada pahalı ekmek görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada pahalı ekmek gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmek yerine, pratik uygulamalarda kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.

Rüyada pahalı ekmek görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada pahalı çanta almak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine işaret eder.

Rüyada pahalı saat almak büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pahalı çanta görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada pahalı ev görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine tabir olunur.

Rüyada pahalı ayakkabı görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada pahalı hediye vermek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına işarettir.

Rüyada pahalı bir şey almak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments