Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı kıyafet görmek

Rüyada pahalı kıyafet görmek

Rüyada pahalı kıyafet görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, konforunun artacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, yüksek tahsil yapacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pahalı kıyafet gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada pahalı kıyafet görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pahalı kolye takmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına delalettir.

Rüyada pahalı parfüm görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pahalı araba görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına delalet eder.

Rüyada pahalı hediye almak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, malın bereketinin artmasına rivayet eder.

Rüyada pahalı araba almak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada pahalı telefon almak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pahalı hediye vermek ondan faydalanacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments