Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı araba sürmek

Rüyada pahalı araba sürmek

Rüyada pahalı araba sürmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pahalı araba sürmek gördüyseniz:

  • Bazı iş, plan ya da yaratıcılık isteyen konularda daha faydalı, verimli, işe yarar ya da estetik fikirleriniz varsa, dile getirmenizde fayda var.

Rüyada pahalı araba sürmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada pahalı arabaya binmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına delalettir.

Rüyada pahalı araba kullanmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına işarettir.

Rüyada çok pahalı araba görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı araba görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada pahalı araba almak güzel günler için çalışılacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada pahalı otomobil görmek hayallerinin peşinden gideceğine, eşlerinin kapanacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pahalı çanta görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments