Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı bir şey görmek

Rüyada pahalı bir şey görmek

Rüyada pahalı bir şey görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, fakirleşeceğine tabir olunur.

Rüyada pahalı bir şey gördüyseniz:

  • Artan yolculuklar, yapılan seyahat planları veya arkadaşlara yapılacak ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada pahalı bir şey almak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet eder.

Rüyada pahalı bir şey görmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada pahalı bir şey satın almak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına yorulur.

Rüyada pahalı yüzük görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada pahalı araba görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına yorulur.

Rüyada pahalı parfüm görmek ne yöne gideceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pahalı arabaya binmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya işarettir.

Rüyada pahalı telefon almak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, masrafların altında kalacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments