Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı bir şey satın almak

Rüyada pahalı bir şey satın almak

Rüyada pahalı bir şey satın almak yardımın alınacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada pahalı bir şey satın almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Rüyada pahalı bir şey satın almak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı bir şey almak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine delalet eder.

Rüyada pahalı bir şey görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada pahalı ayakkabı giymek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, karın artacağına delalettir.

Rüyada pahalı telefon almak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada pahalı saat almak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, elinin dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pahalı görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına delalet eder.

Rüyada pahalı araba görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments