Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı bir şey almak

Rüyada pahalı bir şey almak

Rüyada pahalı bir şey almak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalettir.

Rüyada pahalı bir şey almak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada pahalı bir şey görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine inanılır.

Rüyada pahalı bir şey satın almak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada pahalı bir şey almak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet eder.

Rüyada pahalı hediye almak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada pahalı telefon görmek büyük borçlara girmeyeceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada pahalı balık görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, huzurunun eski haline döneceğine tabir olunur.

Rüyada pahalı araba sürmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada pahalı görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments