Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı çanta almak

Rüyada pahalı çanta almak

Rüyada pahalı çanta almak yeni mallara kavuşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı çanta almak gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Rüyada pahalı çanta almak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada pahalı çanta görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada çok pahalı araba görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine yorulur.

Rüyada pahalı gelinlik görmek iş kaybı yaşayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet eder.

Rüyada pahalı parfüm görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalettir.

Rüyada pahalı bir şey görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada pahalı otomobil görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada pahalı elbise giymek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments