Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada osmanlı padişahı görmek

Rüyada osmanlı padişahı görmek

Rüyada osmanlı padişahı görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada osmanlı padişahı gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Rüyada padişahla konuşmak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişahla evlenmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada padişahla öpüşmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada padişah karısı görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, büyük tartışmaların yapılacağına alamet eder.

Rüyada padişahın oğlu olmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada padişahın kızıyla evlenmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalettir.

Rüyada padişahın oğluyla evlenmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine delalettir.

Rüyada padişahın kızı olmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments