Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah kabri görmek

Rüyada padişah kabri görmek

Rüyada padişah kabri görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, tövbelerin kabul olacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada padişah kabri gördüyseniz:

  • Cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada padişah kabri görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada padişah yüzüğü görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada padişahla evli olmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, para ve zaman ayıracağına inanılır.

Rüyada padişah öldürmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye yorulur.

Rüyada padişah sarığı görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada padişahın eşi olmak sıkıntıların azalacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada padişah karısı görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada padişah cenazesi görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments