Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah eli öpmek

Rüyada padişah eli öpmek

Rüyada padişah eli öpmek hainlik yapacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulur.

Rüyada padişah eli öpmek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz.

Rüyada padişah eli öpmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada padişahın elini öpmek herkesin önünde olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişahı görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada padişahtan kaçmak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına inanılır.

Rüyada padişah mezarı görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına delalet etmektedir.

Rüyada padişahı öldürmek kişisel problemlerini çözeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş padişah görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada padişahın oğlu olmak huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments