Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin padişahı görmek

Rüyada cin padişahı görmek

Rüyada cin padişahı görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulur.

Rüyada cin padişahı gördüyseniz:

  • İşleriniz için genç bir insandan yardım almanız mümkündür.

Rüyada cin padişahı görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalet eder.

Rüyada padişah sofrası görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişah ve şehzade görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada atlı padişah görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişaha aşık olmak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine alamet eder.

Rüyada eşinin padişah olduğunu görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret eder.

Rüyada padişahla yemek yemek her daim temkinli olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada padişah cenazesi görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments