Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah sofrası görmek

Rüyada padişah sofrası görmek

Rüyada padişah sofrası görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada padişah sofrası gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlara hazır olun.

Rüyada padişah sofrası görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Rüyada padişah eli öpmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada padişah elbisesi giymek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, mal ve rızkın çoğalmasına alamet etmektedir.

Rüyada padişah mezarı görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, helal lokma yiyeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişah sultan süleymanuı görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölü padişah görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine işarettir.

Rüyada padişahın karısı olmak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, dileklerin kabul olacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına delalettir.

Rüyada padişahın eşi olmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments