Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin padişah olduğunu görmek

Rüyada birinin padişah olduğunu görmek

Rüyada birinin padişah olduğunu görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, şansın yüzüne güleceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin padişah olduğunu gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada padişah elbisesi giymek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına işarettir.

Rüyada padişah mezarı görmek boş yere korku duyulacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada padişah kılıcı görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada atlı padişah görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada padişahın oğlu olmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, musibetlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada padişah ve şehzade görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada padişahın kızıyla evlenmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada osmanlı padişahı görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments