Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah mezarı görmek

Rüyada padişah mezarı görmek

Rüyada padişah mezarı görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada padişah mezarı gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Rüyada padişah mezarı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada padişah yüzüğü görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada padişah kıyafeti görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada padişah tahtı görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına yorulur.

Rüyada padişah olmak talihinizin artacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına yorulur.

Rüyada padişah öldürmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada padişahtan kaçmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada padişah mührü görmek umutsuzluk yaşanacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments