Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sarık giymek

Rüyada yeşil sarık giymek

Rüyada yeşil sarık giymek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, büyük bir ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sarık giymek gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerde gerilimli olmanız mümkündür.

Rüyada yeşil sarık giymek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada cübbe sarık giymek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cübbe ve sarık giymek iyiliğe kavuşacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada sarık cübbe giymek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil sarıklı adamlar görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil sarıklı insanlar görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, yeni mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sarıklı hoca görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, mevki kazanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Rüyada yeşil sarıklı dede görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments