Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve minare görmek

Rüyada ay ve minare görmek

Rüyada ay ve minare görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada ay ve minare gördüyseniz:

  • İhtiyacınız kadar olanı almanız zor olmayacak.

Rüyada ay ve minare görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulur.

Rüyada yıkık minare görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çekilen çilelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada minareden inmek aynı karşılığı alamayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işarettir.

Rüyada cami minaresinden düşmek kafasının sakinleşeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada minarenin yükseldiğini görmek gidilecek yönün belirleneceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, dünya malına kavuşulacağına yorulur.

Rüyada minarede namaz kılmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarım minare görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, başarıları ile tanınacağına inanılır.

Rüyada uçan minare görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments