Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami minaresinden düşmek

Rüyada cami minaresinden düşmek

Rüyada cami minaresinden düşmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami minaresinden düşmek gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmaktan çekinmeyin.

Rüyada cami minaresinden düşmek parasının ve makamının artacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin minarelerini görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada camii minaresi görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çift minareli cami görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, tövbe etmeden vefata, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada cami minaresine çıktığını görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç minareli cami görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet eder.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments