Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan minare görmek

Rüyada uçan minare görmek

Rüyada uçan minare görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan minare gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Rüyada uçan minare görmek anne babayla ters düşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada cami minaresine çıktığını görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına yorulur.

Rüyada minare inşaatı görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, kendisi ile gururlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil minareli cami görmek yeni hobiler edinileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine alamet eder.

Rüyada yamuk minare görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada camii minaresi görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin minarelerini görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, maddi zararlara uğrayacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments