Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve mars görmek

Rüyada ay ve mars görmek

Rüyada ay ve mars görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ay ve mars gördüyseniz:

  • Bazı kişiler verdiğiniz görev veya sorumlulukları yerine getirmeyebilirler.

Rüyada ay ve mars görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hastalıkların kalmayacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada mars gezegen görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mars görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada mars gezegenine gitmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada marsupilami görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına rivayet eder.

Rüyada mars gezegenini görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işarettir.

Rüyada marsa gitmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments