Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mars görmek

Rüyada mars görmek

Rüyada mars görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mars gördüyseniz:

  • Neden bahsettiğimi siz daa rahat anlayabilirsiniz.

Rüyada ay ve mars görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine delalet eder.

Rüyada mars gezegenini görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mars gezegen görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mars gezegenine gitmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet eder.

Rüyada mars görmek hayırlı kararlar alacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet eder.

Rüyada marsa gitmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret eder.

Rüyada marsupilami görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments