Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak tabanca görmek

Rüyada oyuncak tabanca görmek

Rüyada oyuncak tabanca görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına tabir olunur.

Rüyada oyuncak tabanca gördüyseniz:

  • Karar verme zorluğu yaşayan kişileri boş verip, ilerlemeye hazır kişilerle devam edin.

Rüyada oyuncak su tabancası görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada oyuncak tabanca görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işarettir.

Rüyada tabanca sesi görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine yorulur.

Rüyada belinde tabanca taşımak büyük bir zenginlik elde edileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tabanca gizlemek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada tabancanın kırıldığını görmek sevgi ve hürmet göreceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla kurşun atmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments