Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak su tabancası görmek

Rüyada oyuncak su tabancası görmek

Rüyada oyuncak su tabancası görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada oyuncak su tabancası gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler sizden faydalanmaya çalışan kişileri algılamanızı zorlaştırabilir.

Rüyada oyuncak su tabancası görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına rivayet eder.

Rüyada oyuncak tabanca görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, maddi sorunlarının artacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada su tabancası görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada susturuculu tabanca görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, nimetin ve kazancın artacağına işarettir.

Rüyada tabancayla birine ateş etmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada tabanca doğrultulduğunu görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayı saklamak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine işaret eder.

Rüyada tabanca ateş etmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, fedakârlıklar yapacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments