Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünya savaşı görmek

Rüyada dünya savaşı görmek

Rüyada dünya savaşı görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünya savaşı gördüyseniz:

  • Sizi endişelendiren bazı durumlarda yardıma hazır olursanız olaylarda fark yaratma şansınız olabilir.

Rüyada dünya savaşı görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, maneviyata yöneleceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünya haritası görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın yıkıldığını görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, yaptığı işte sivrileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu dünyaya getirmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın sarsıldığını görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işaret eder.

Rüyada ay dünya görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, maddi zararının giderileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada dünyayı su bastığını görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments