Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyaya göktaşı çarptığını görmek

Rüyada dünyaya göktaşı çarptığını görmek

Rüyada dünyaya göktaşı çarptığını görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada dünyaya göktaşı çarptığını gördüyseniz:

  • Romantik konularda sıkıntı oluşabilir.

Rüyada dünyaya göktaşı çarptığını görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine inanılır.

Rüyada güneşin dünyaya çarptığını görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun araba çarptığını görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine alamet eder.

Rüyada başkasına elektrik çarptığını görmek huzur ve şifa bulacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşine araba çarptığını görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına işarettir.

Rüyada kendine araba çarptığını görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına yorulur.

Rüyada kamyonun çarptığını görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine elektrik çarptığını görmek yüzünün hep güleceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments