Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynayan köpek görmek

Rüyada oynayan köpek görmek

Rüyada oynayan köpek görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet eder.

Rüyada oynayan köpek gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada oynayan köpek görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına işarettir.

Rüyada oynayan erkek görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada dişinin oyulduğunu görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü oynarken görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada oynayan kedi görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğünde oynayan görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada oymalı koltuk görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi oynarken görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments