Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınları oynarken görmek

Rüyada kadınları oynarken görmek

Rüyada kadınları oynarken görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, tüm dileklerin tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadınları oynarken gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan olaylar veya teklifler size bunu hatırlatabilir.

Rüyada oynayan kadın görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kadınları oynarken görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada oynayan kadınlar görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine işarettir.

Rüyada babayı oynarken görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin oyulduğunu görmek çocuk sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Rüyada basketbol oynandığını görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada dişi oyulmak kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments