Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini futbol oynarken görmek

Rüyada kendini futbol oynarken görmek

Rüyada kendini futbol oynarken görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet eder.

Rüyada kendini futbol oynarken gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan her anda, yanıbaşında insan bulabilen nadir şanslı insanlardan birisiniz.

Rüyada kendini futbol oynarken görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulur.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada futbol oynayanları görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada futbol oynayamamak umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına alamet eder.

Rüyada futbol oynayan birini görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada futbol oynandığını görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada futbol maçı izlemek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü futbolcu görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments