Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay tutulmasını izlemek

Rüyada ay tutulmasını izlemek

Rüyada ay tutulmasını izlemek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sonradan da çok üzüleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ay tutulmasını izlemek gördüyseniz:

  • Hayatınız boyunca belli modellere veya kurallara bağlı kalmış olsanız da, her zaman farklı yaklaşımlarla da ilerlenebileceğini biliyorsunuz.

Rüyada ay tutulmasını izlemek onlara hayrının dokunacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada ay tutulması izlemek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet eder.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada ay tutulması görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalettir.

Rüyada ay tutulmasını görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına işaret eder.

Rüyada ay güneş tutulması görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına alamet eder.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments