Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol oynayan birini görmek

Rüyada futbol oynayan birini görmek

Rüyada futbol oynayan birini görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, işinden çıkarılacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Rüyada futbol oynayan birini gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Rüyada futbol oynayamamak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yaşam standartlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada futbol oynayan birini görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine yorulur.

Rüyada futbol oynayanları görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına delalettir.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada futbol oynandığını görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, tebrik edileceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada kendini futbol oynarken görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, atılan adımların zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mahallede futbol oynamak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kendini futbolcu görmek büyük bir servete kavuşacağına, büyük borçların altında ezileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments