Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otuz lira görmek

Rüyada otuz lira görmek

Rüyada otuz lira görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, gelir elde edeceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otuz lira gördüyseniz:

  • Diğerlerine danışmak, fikir paylaşmak veya Pazar araştırması yapmak için yeterli zaman olmayabilir.

Rüyada otuz lira görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş lira görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına inanılır.

Rüyada lira altın görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki lira görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sarı lira toplamak zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada lira altın almak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt beş lira görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir lira görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kazancının bol olacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments