Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki lira görmek

Rüyada iki lira görmek

Rüyada iki lira görmek günbegün kötüleşeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki lira gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler kendi hikayelerinin dinlenmesini istiyorlar.

Rüyada otuz lira görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada ölüden altın lira almak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt beş lira görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, hedeflerine ulaşacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada on lira görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı lira toplamak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada elli lira görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın lira saymak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, azalacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada ata lira bulmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments