Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otururken uyumak

Rüyada otururken uyumak

Rüyada otururken uyumak kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, dinine bağlı kalacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada otururken uyumak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz alanlarda gerçekçi davranarak maliyetleri kısma şansınız olabilir.

Rüyada oturarak uyumak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otururken uyumak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kuru ot temizlemek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, gözyaşı döküleceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sandalyede oturan kadın görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada tere otu görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada oturarak kaymak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına inanılır.

Rüyada otlu peynir görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada oturan adam görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments