Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturarak uyumak

Rüyada oturarak uyumak

Rüyada oturarak uyumak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına işarettir.

Rüyada oturarak uyumak gördüyseniz:

  • Cesaretli yaklaşımlar, alışılmadık yöntemlerle başkalarının iş ya da planlarına dahil olmanız kendi planlarınızda da değişiklik anlamına gelebilir.

Rüyada otururken uyumak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada oturarak uyumak elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada koyun sürüsünü otlatmak sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine delalettir.

Rüyada kurumuş yeşil ot görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada kuzu sürüsü otlatmak yeni ilişkiler kurulacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına işarettir.

Rüyada danaya ot vermek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına tabir olunur.

Rüyada arap saçı otu görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada atı otururken görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, elinin bolluk göreceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments