Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturan adam görmek

Rüyada oturan adam görmek

Rüyada oturan adam görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada oturan adam gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada masada oturan adam görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada oturan adam görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada adam otu görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet eder.

Rüyada kuzu otlatmak maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına yorulur.

Rüyada şifalı otlar görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta ot temizlemek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada ot içmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik ot görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments