Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturarak kaymak

Rüyada oturarak kaymak

Rüyada oturarak kaymak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada oturarak kaymak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkması muhtemel fırsatlar için zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada oturarak kaymak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş ot görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işarettir.

Rüyada namazı oturarak kılmak stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada oturup kalkmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ineği otlarken görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arap saçı otu görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, refah düzeyinin düşeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski oturulan evi görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada oturan kalabalık görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, daha iyi anlaşır olacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments