Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tere otu görmek

Rüyada tere otu görmek

Rüyada tere otu görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tere otu gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada tere otu yemek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tere otu görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tereyağ yediğini görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, neredeyse kahrolacağına delalet eder.

Rüyada tereyağ bal görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, günahların af olacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tereyağlı ekmek yediğini görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, sorunların aşılacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına işaret eder.

Rüyada roka tere görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tere ekmek ruhunun dinleneceğine, donatacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada maydanoz tere görmek ters giden olayların düzeleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments