Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak

Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak

Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, geçecek güzel bir ömre alamet eder.

Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak gördüyseniz:

  • Çok fazla yararınıza olmayan ya da hoşunuza gitmeyen koşullar üzerinde anlaşma sağladığınız durumlar olduysa, geri dönüp olayları tekrar değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada otobüste yolculuk yapmak hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yolcu otobüsüne binmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle otobüs yolculuğu yapmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalet eder.

Rüyada otobüsle uzun yolculuk yapmak cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Rüyada otobüsle yolculuk etmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüsle yolculuk yaparken görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yolcu otobüsü görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, elinin döneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments