Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsü kaçırmak

Rüyada otobüsü kaçırmak

Rüyada otobüsü kaçırmak aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüsü kaçırmak gördüyseniz:

  • Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bineceği otobüsü kaçırmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalet eder.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüsü kaçırdığını görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada otobüse kaçırmak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsü kaçırmak görmek eşlerinin kapanacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada otobüsü kaçırmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate yorulmaktadır.

Rüyada otobüsün kaçtığını görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments