Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsün kaçtığını görmek

Rüyada otobüsün kaçtığını görmek

Rüyada otobüsün kaçtığını görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yanlış işler yapacağına, kendi bildiğini okuyacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine inanılır.

Rüyada otobüsün kaçtığını gördüyseniz:

  • Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada otobüsü kaçırmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada otobüs kaçırdığını görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına inanılır.

Rüyada otobüsün saatini kaçırmak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsü kaçırdığını görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsün kaçtığını görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine inanılır.

Rüyada otobüsü kaçırmak görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments