Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah patladığını görmek

Rüyada silah patladığını görmek

Rüyada silah patladığını görmek yaşananları unutturacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, namaz kılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işarettir.

Rüyada silah patladığını gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere bir çok alanda aşırı şanslı olabilirsiniz.

Rüyada silahın patladığını görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada silah patlamak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada silah patladığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına alamet eder.

Rüyada silahların patladığını görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ocağın patladığını görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak patladığını görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada şah damarının patladığını görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, hep yerinde sayacağına inanılır.

Rüyada evde su patladığını görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments