Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca patladığını görmek

Rüyada tabanca patladığını görmek

Rüyada tabanca patladığını görmek bunalıma gireceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, bazı kayıplar olabileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabanca patladığını gördüyseniz:

  • İş bölümü yapmak olası sorunların önüne geçebilir.

Rüyada tabanca patladığını görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, borcunun çok olacağına, rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivilcenin patladığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine tabir olunur.

Rüyada arabasının lastiğinin patladığını görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın lastiğinin patladığını görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada uçak patladığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet borusunun patladığını görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet eder.

Rüyada lağım patladığını görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine delalettir.

Rüyada sobanın patladığını görmek hanesine bolluk geleceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments