Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle eşya taşımak

Rüyada otobüsle eşya taşımak

Rüyada otobüsle eşya taşımak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, para kazanmaya, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada otobüsle eşya taşımak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmalı ya da en azından öyle görünüp, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada otobüsle eşya taşımak sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına inanılır.

Rüyada otobüsle yolcu taşımak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, bol bol moral depolanacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüste eşya unutmak keyifli olacağına, refah içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine yorulur.

Rüyada ev eşyası taşımak sevdiği kimseden hayır göreceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada traktörle eşya taşımak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin eşyalarını taşımak işinin gücünün rast gideceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada odadan odaya eşya taşımak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni eşya taşımak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments