Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle yolcu taşımak

Rüyada otobüsle yolcu taşımak

Rüyada otobüsle yolcu taşımak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada otobüsle yolcu taşımak gördüyseniz:

  • Hayattan keyif almanızı sağlayacak görüşmeler, ziyaretler, seyahatler veya kendinizi nasıl şımartıyorsanız, o türde her şey hayata daha olumlu bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada otobüsle yolcu taşımak insanlarla tartışacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işarettir.

Rüyada otobüsle yolculuğa çıkmak günden güne sorunlarının artacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüsle yolculuk etmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle otobüs yolculuğu yapmak yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada yolcu otobüsü kullanmak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, gün sayacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına işaret eder.

Rüyada otobüs yolculuğu görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına delalet eder.

Rüyada otobüsle yolculuk yaptığını görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, bunun farkına varacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments