Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin eşyalarını taşımak

Rüyada evin eşyalarını taşımak

Rüyada evin eşyalarını taşımak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin eşyalarını taşımak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Rüyada evin eşyasını taşımak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin eşyalarını taşımak ağız tadının da kaçacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet eder.

Rüyada otobüsle eşya taşımak bereketli işler yapacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada odadan odaya eşya taşımak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşyaları taşımak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere inanılır.

Rüyada ev eşyasını taşımak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşya taşımak hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada eşya taşımak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments