Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyası taşımak

Rüyada ev eşyası taşımak

Rüyada ev eşyası taşımak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yeni malların alınacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine işarettir.

Rüyada ev eşyası taşımak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Rüyada eve eşya taşımak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına alamet eder.

Rüyada evden eşyaları taşımak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, makbul olan şeylere, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada kamyonla ev eşyası taşımak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada ev eşya taşımak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev eşyalarını taşımak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına tabir olunur.

Rüyada ev eşyasını taşımak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada evden eşya taşımak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev eşyası taşımak dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hanesindeki rızkın da artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments